Det finns många sätt att sprida härlig doft i hemmet, man kan till exempel städa med väldoftande rengöringsmedel, baka bullar eller tvätta kläder med ett mjukmedel som doftar härligt. Den mest långvariga lösningen för en god doft i hemmet är dock att använda sig av produkter som är gjorda för att sprida väldoft. Air Wick är ett företag som har riktigt bra väldoftande produkter i olika varianter.

Vill man ha diskret doft i snygg förpackning kan man använda sig av doftljus eller doftpinnar. Doftljus behöver man dock tända för att doften ska sprida sig, men de skapar samtidigt en mysig atmosfär i rummet. Doftpinnar sprider hela tiden en diskret doft i rummet under flera veckors tid. Både doftljus och doftpinnar har vacker design som kan användas som inredningsdetalj likväl som doftspridare. 

Luftfräschare i form av spray sprider en lite starkare doft som genast fyller rummet man sprayar i. De är väldigt effektiva om man snabbt vill dölja en otrevlig odör eller bara fylla hemmet med väldoft. De eliminerar lukter direkt och ger en doft som varar länge, vilket gör hemmet fräschare samt skapar en välkomnande atmosfär på ett ögonblick.

Med en automatisk spray kan man ställa in olika nivåer på hur ofta man vill att behållaren ska spraya doften. Då behöver man själv inte tänka på att spraya utan rummet doftar hela tiden ljuvligt ändå. De kan hålla upp till 60 dagar och innehåller upp till 2500 doftsprayningar i en förpackning, när den är slut så är det bara att köpa en refill och fortsätta sprida god doft i hemmet.

Det finns även produkter som kontinuerligt sprider väldoft i hemmet. De består av en gelé som avger doft i upp till sex veckor. De passar perfekt att placera vid en källa till dålig lukt, exempelvis vid soporna, kattlådan eller inne på toaletten.

Man hittar ett stort utbud av Air Wick produkter hos Coolpriser.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *