Blompapper som service

Många butiker säljer diverse växter som ett komplement till sitt övriga sortiment. De flesta av dessa butiker säljer helt andra varor i sitt huvudsortiment. Vanligast är nog matbutiker som vill kunna erbjuda sina kunder det där lilla extra. En blombukett ger en extra glans åt dagen och vardagen känns lite roligare. Säljer du blommor i din butik bör du också kunna se till att förse dina kunder med blompapper. Det finns flera anledningar till detta.

Den andra kategorin affärer som behöver blompapper är, givetvis, blomsterbutiker. Där är inte blompapper något som kan väljas bort utan en självklar nödvändighet och stapelvara.

 

Varför ska man använda blompapper?

Blompapper har flera olika funktioner. För det första skyddar de blommorna på flera olika sätt. De ger ett visst skydd mot alltför låga eller höga temperaturer. De ger ett skydd mot mekaniskt slitage, alltså att exempelvis vassa föremål trasar sönder blad och blommor. 

Ytterligare en funktion är estetisk och något som kanske, i brist på bättre, kan kallas överraskningsfunktion. Många gånger är blommor avsedda som en välkommen present. Ibland till nära och kära, ibland till personer man ännu inte lärt känna så väl. Blompapper ger ett trevligt intryck och ett kort överraskningsmoment när mottagaren öppnar förpackningen.

 

 

En pålitlig leverantör

Du kanske vill ha tillgång till mer än en sorts blompapper? Välj då rätt leverantör! Variation och omväxling förnöjer och det ger ett trevligt intryck gentemot kunderna att kunna anpassa blompappren efter deras önskemål. Det finns kraftigt brunt omslagspapper som passar utmärkt som skydd om kunden kanske bara tänkt bära hem blommor till det egna hushållet. Sedan finns skiraste silkespapper för ett lyxigt och skört intryck. Det vanligaste kanske är mönstrat papper som alltid ser trevligt ut och fungerar bra oavsett situation.

Förutom papperskvalitet finns också möjlighet att välja om du vill beställa blompapper i rulle eller ark – eller bådadera!