För dig som driver företag och äger större fastigheter är säkerheten extra viktig. Att anlita en erfaren och trygg säkerhetsleverantör är högsta prioritet. Genom att investera i denna typ av tjänster kan du sova lugnt om nätterna och veta att ditt företag, dina ägodelar och dina eventuella hyresgäster också sover trygga. När du vänder dig till ett bevakningsföretag är det bra att veta vilken typ av tjänster du vill köpa. Det går även bra att be om förslag på vad som kan passa i ditt fall. De flesta säkerhetsleverantörer kan både skräddarsy tjänster och erbjuda färdiga paket.

 

Bredden är styrkan

När du anlitar en säkerhetsleverantör för bevakningstjänster vill du att de ska ha ett gott rykte. Du vill också att de ska ha goda referenser och branschcertifikat. Om de erbjuder en mängd olika bevakningstjänster är de förmodligen väldigt hemma på området – troligen har du hört talas om dem tidigare. Tjänster du kan komma att överväga är rondbevakning eller stationär bevakning. Det beror förstås helt på vilken verksamhet ni har och vad det är som behöver bevakas. Du kan välja att enbart ha larmutryckningar iställer för rond men vanligtvis rekommenderas en mix av båda. Närbesläktade tjänster som också erbjuds är fastighetsjour och störningsjour.

 

 

Andra typer av tjänster

Bevakning behövs även i samband med olika typer av event och kan då blir mer av en ad-hoc tjänst som hyrs in tillfälligt eller via stående avtal. På parkeringar och i handelsområden behövs bevakning som ofta sker i form av rond. För dessa typer av jobb finns naturligtvis skräddarsydda lösningar redo att tas i bruk. Kontakta din säkerhetsleverantör och be dem sy ihop ett bavakningsförslag som är anpassat just till dig och din verksamhet. Bästa möjliga säkerhet till bästa möjliga pris är något vi alla bör eftersträva. Trygg och säker i samarbete med ditt val av säkerhetsleverantör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *