Geotekniska undersökningar inför bygget

14 februari 2022 Jenny Olsson

Geogrund är företaget som inför byggen genomför geotekniska markundersökningar vilket säkrar att grunden som bygget ska stå på inte kommer bjuda på några otäcka överraskningar. Det är även företaget att vända sig till om man behöver ett professionellt utlåtande och analys av mark. Geogrund tillhandahåller erfarna och väldigt kompetenta miljökonsulter som analyserar mark, vattenanalys och grundvattenmätning. Utöver dessa tjänster så kan man även få hjälp med radonmätning när vill känna sig säker på att inomhusmiljön och närmiljö verkligen är hälsosam. Geogrund utför noggranna mätningar och sammanställer fullständiga rapporter.

Geoteknisk undersökning ett krav för bygglov.

Oavsett om man som företag, privatperson eller är en organisation som är i byggtagen så är det en mycket bra idé att kontakta Geogrund för en markundersökning. Det handlar om att säkra framtiden för alla typer av byggnationer och i många fall är det faktiskt ett krav för att kunna få bygglov. Geogrund är ett av Stockholms ledande och mest erfarna företag i branschen och man har fina samarbeten med de största hustillverkarna som varmt rekommenderar företaget.

geoteknisk undersökning

Geogrund håller väldigt hårt på att leverera absolut toppklass till sina kunder och det gör man genom att vara otroligt professionella. Företaget samarbetar med ett antal specialister med inriktning på miljö, grundförstärkningar och geokonstruktioner. Utöver det så anlitar man alltid professionella laboratorier för noggranna analyser. Till sitt förfogande har Geogrund ett antal olika maskiner av varierande storlek vilket gör att de alltid kan välja den mest lämpliga maskinen till varje arbete och på så sätt blir man väldigt effektiva i sitt arbete och på så sätt även kostnadseffektiva för kunden.

Det går alltid bra att skicka in en prisförfrågan till företaget som då kontaktar dig för att samla lite information och sedan återkommer med ett offertförslag. Det går även utmärkt att kontakta Geogrund för enklare frågor och funderingar så förklarar företaget mer om deras tjänster och tidigare uppdrag. Besök gärna Geogrunds hemsida https://www.xn--geotekniskaunderskningar-1oc.se/ för att ta del av informationen och tjänsterna de har att erbjuda.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning