Måttanpassade skjutdörrar för snyggaste garderoben

30 november 2021 william eriksson

editorial

Har du också sett inredningsprogrammen på tv där de gör om hela huset? En snygg garderob är numera ofta ett helt rum, som kallas walk-in closet. Hemmafruarna i Hollywood har en sådan, fylld med färgsorterade modekläder och skor, och ibland har de ett hembiträde som måste hänga upp allt i perfekt ordning.

Nu har du förmodligen inte riktigt så höga krav, men en walk-in closet är verkligen snygg och lyxig, och det funkar även med ett lite mindre utrymme. Det fina är att ha måttanpassade skjutdörrar så att man kan stänga om hela härligheten.

 

Skjutdörrar ger mer utrymme

Eftersom skjutdörrarna inte öppnas utåt, kan man möblera på ett helt annat sätt och får mer plats i rummet. Väljer man spegelglas ser hela rummet dubbelt så stort ut. På insidan, i garderoben, kan man ha allting prydligt och snyggt med klädstänger och skohyllor eller separata fack. Länktips: https://garderobsform.se/skjutdorrar-3/

Oavsett hur stor eller liten garderoben är, förvaras kläderna skyddade från ljus och damm, och de syns inte när man har dörrarna stängda. Inget ser någonsin stökigt ut, och man har inga kläder som ligger strödda i huset. Hur dörrarna ska se ut väljer du själv, det kan vara spegelglas, frostat glas, helt vita eller grå dörrar.

 

image

 

Specialtillverkning efter dina önskemål

Du får dina måttanpassade skjutdörrar som du vill ha dem, så passa på och tala om vad du önskar. Vill du inte borra i golvet, kan du låta golvlisten för dörren vara självhäftande. Kanske har du golvvärme där, eller klinkerplattor som du är rädd om.

Kontakta en bra tillverkare, så får du snart din egen, lyxiga walk-in closet, men anpassad efter dina utrymmen och önskemål. Bor du i ett gammalt hus med lite knepiga mått är det inget problem. Du får vackra, måttanpassade skjutdörrar som passar ihop med den övriga stilen du gillar.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning