Mysigt bed and breakfast i Gävle

23 juni 2022 Jenny Olsson

editorial

Att bo på hotel eller bed and breakfast brukar vara mysigt! Speciellt om man bor i en stad då man kan hänga ute och gå i butiker eller äta och dricka gott, för att sedan ha gångavstånd till sitt boende. Gävle är ett exempel på en härlig och fin stad, som är liten och pittoresk med många grönområden runt om, medan den ändå har ett stort utbud i form av butiker, restauranger och caféer.

Hotel Aveny Bed and Breakfast är ett bed and breakfast i Gävle som ligger endast tolv minuters promenad från Gävle Centralstation. Bor man här kan man enkelt ta sig in till stadens shoppinggator, göra ett besök vid Gavleån för en mysig promenad eller besöka någon av stadens alla restauranger. Sommartid är Gävle en riktigt blomstrande stad som imponerar med sin grönska och sina grönområden. 

Hotell

Bo i Gävle 

Om man bor i Gävle har man också möjlighet att göra mysiga dagsutflykter, då det finns många smultronställen runt staden. Det lilla och personliga hotellet i Gävle som egentligen är ett bed &breakfast har ägts av samma familj sedan 1997, vilket gör att det råder en familjär känsla där man alltid välkomnar sina gäster. Hit kommer såväl arbetare som övernattar under många till nätter som barnfamiljer som vill bo nära staden eller ha ett boende för att enkelt kunna besöka utflyktsmål som Furuvik.

Att bo på ett mindre bed & breakfast brukar kunna vara mysigt, då det blir mer personlig och hemtrevligt. Till dem kan man också ringa för att höra om de har några specialpriser. Om man inte har något fast datum man måste åka och måste spara in på reskassan är det bra att ta tillfället i akt när de har specialpriser. Nästa gång du ska åka till staden, kolla med dem för att se om du kan få ett rum på deras familjära bed & breakfast. 

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning