Protetik i Stockholm levererar leenden

24 juni 2022 patrick pettersson

Ingen har perfekta tänder, så enkelt är det. Alla har vi någon sned tand, någon gul tand eller någon tand som liksom inte passar in bland de andra tänderna. I Höga visan i Bibeln beskriver man tänderna hos den älskade som skrattande vita får. En härlig liknelse! Tänk om alla kunde ha sådana fantastiska munnar.

Men så är det alltså inte. Frågan är om man ska göra något åt det? Nja, det är långt ifrån alla som lider av sina tänder. Många tycker att tänderna duger och det är väl egentligen dit vi behöver nå. Vi behöver inte perfekta tänder, vi behöver bara acceptera vår mun och allt som ligger däri. Det vackraste leendet kommer från någon som verkligen tycker om sitt leende.

 

protetik stockholm

Moderna löständer

Har man tänder som man inte kan acceptera så finns det en del olika lösningar. Den mest spännande lösningen på marknaden just nu är löständer. Löständer förknippar de flesta med gammelmorfar på hemmet, med en uppsättning lite äckliga tänder i ett glas på nattduksbordet, men löständer idag kan vara något helt annat!

Skaffa en uppsättning perfekta tänder som du klickar på plats över dina gamla tänder. De nya löständerna, eller tandfasaden, ger perfekta tänder som kan sitta på i alla lägen – till och med när du äter mat. Du börjar med att göra en tandavgjutning på kliniken som levererar protetik i Stockholm. Från tandavgjutningen görs sedan löständerna som sitter perfekt och helt täcker dina vanliga tänder. 

Ett fejkat leende? Tja kanske, men ett jäkligt snyggt leende. Egentligen är det inte så mycket konstigare än att sätta läppstift på läpparna, att lägga i lite färg i håret eller sätta i färgade kontaktlinser för att få den sista touchen på en oemotståndlig look. Löständerna kan du ha länge och antingen använda ofta eller just för att boosta självförtroendet lite extra när du går på fest. 

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning