Snygga till i din entré

11 augusti 2019 jonas olsson
Snygga till i din entré

Är du hyresvärd eller sitter i styrelsen i en bostadsrättsförening, kanske det är din uppgift att hålla koll på underhåll och modernisering av fastigheten. Även om det är viktigt att byta ut gamla kylskåp och spisar, se till att tvättstugan är i ordning och att snön blir bortskottad på vintern, är det väldigt viktigt hur entrén ser ut och upplevs. En snygg, ren och inbjudande trappuppgång signalerar direkt att det finns någon som håller saker i ordning. Entrén är det första intrycket man får av ditt hus. Det finns entreprodukter som höjer trivseln ordentligt.

 

Namntavlor ska vara tydliga

Ofta sitter det en namntavla längst ner i trapphuset, innanför ytterdörren. Namntavlorna, som också kallas hyresgästregister, kan vara av olika utformning och material. Vilket utförande man väljer där beror ofta på vilken stil det är på själva huset. Det finns namntavlor i ek eller björk, men man kan också få dem i aluminium. Man kan välja att ha hyresgästernas namn med plastbokstäver eller på namnremsor. Ett inramat A4-papper kan också fungera. Huvudsaken är att det är tydligt och snyggt och ser ordentligt ut.

 

Cykelställ och entrétak

Utanför ytterdörren vill man ju också ha viss ordning och reda. Därför är det populärt att sätta cykelställ på gården, att ha papperskorgar där eller sätta upp behållare för avfall som t.ex. hundbajs. Entrétak skyddar dörren och gör att det inte kommer in så mycket regnvatten i trappan. Många sätter också upp snygga brevlådor utanför huset, så att tidningsbud och brevbärare inte behöver gå in alls genom ytterdörren, som kanske hålls låst. Givetvis finns det även skyltar och andra produkter av olika slag, som också ger boendemiljön det där lilla extra. Alla dessa uppräknade konstruktioner är robusta, så de tål att stå utomhus. Ta en titt på alla fina entréprodukter som finns och bli inspirerad till lite förnyelse i din fastighet.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning