Sockerfria flingor ger en bra start på dagen

26 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att fylla på med energi under dagen är viktigt för att man ska kunna prestera bra, oavsett om man studerar, arbetar eller sysslar med andra aktiviteter under dagen. En bra start är såklart en näringsrik frukost som sedan följs av lunch och middag. Däremellan bör man fylla på med energi i form av något mellanmål, gärna mellan samtliga måltider. Det gör att man kan hålla sig pigg och alert med en bra energinivå hela dagen. 

Alla har olika smak och behov

Vad som är bra kan vara väldigt individuellt och man bör därför försöka ta reda på vad som passar en själv bäst och som ger energi under dagen. Något som är väldigt vanligt nu är att försöka undvika socker och istället fokusera på mer fiberrika produkter som ger ett bra tillskott av näring till kroppen. 

image

Gör det enkelt att fylla på med energi

Det kan också handla mycket om att man vill ha något som går snabbt och enkelt att få i sig, speciellt när man ska iväg till arbetet på morgonen eller då man behöver få i sig något mellan måltiderna under dagen. Då kan till exempel sockerfria flingor vara ett mycket bra alternativ. Det är snabbt och gott samt kan enkelt kompletteras med lite frukt, bär eller nyttiga frön som gör måltiden extra näringsrik och god. Sockerfria flingor går såklart även att äta som de är med mjölk, yoghurt, filmjölk eller någon växtbaserad produkt.

Nyttiga flingor utan tillsatt socker

EASIS Corn Flakes är glutenfria, utan tillsatt socker och innehåller hela 77 procent fullkorn samt har 78 procent färre sockerarter. EASIS Corn Flakes passar perfekt att äta på morgonen eller som ett gott och enkelt mellanmål. Det gör att man kan hålla sig pigg och alert hela dagen. På https://www.easis.se/ hittar man hela sortimentet med produkter utan tillsatt socker. 

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning