Valet att välja rätt LED bland lamporna

27 juni 2022 jonas olsson

editorial

Ett behagligt ljus gör det trivsammare för ögonen att vistas i. Det ska inte vara för skarpt, men inte heller för dåligt så man får anstränga ögonen för mycket. Det ska vara alldeles lagom och hur mycket lagom är, kan vara högst individuellt. Det finns många olika lampor där ute att välja bland som är olika starka och har olika ljus. Man kan även hitta de som har lite roliga färger om man önskar det. 

Det finns även olika typer av lampor, det vill säga den vanliga halogenlampan och LED-lampan är några exempel. Idag väljer allt fler och fler att byta ut sina halogenlampor och skaffa LED istället. Det visar att det lönar sig rejält, inte bara ekonomiskt, utan även för miljön. Det har i sin tur gjort att många stora hotell även gör förändringen och införskaffar LED-lampor till alla sina rum. Det säger en hel del om hur bra den lampan är. 

 

LED

 

Varför just den lampan är så bra 

Ni vet när en lampa går sönder och man behöver byta ut den? Då gör man bäst i att snällt vänta någon timme tills lampan har svalnat innan man tar i den, för den är glödhet. Har man däremot en LED-lampa så har man inte det problemet. De blir inte så varma så risken för att du ska bränna dig finns inte. Av den anledningen så passar de också väldigt bra att ha både ute och inne, precis där du behöver dem. 

Hos ett företag som https://ledmegastore.se/transformatorer/1950-200w-straomfaorsaorjning-12v-dc-166a-ip67-vattentaat.html hittar du ett stort urval med många olika lampor. De har allt möjligt hos ledmegastore.se, så kika in där för att hitta dina nya lampor till ditt hem. Vare sig det är för inomhusbruk eller utomhusbruk. Ni hittar allt ni kan tänkas behöva där – bra kvalitet på lamporna, till ett väldigt bra pris, mycket bättre blir det inte.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning