Arbeta på ett kontorshotell i Stockholm

19 februari 2022 Lily Hansen

editorial

Som egenföretagare kan det lätt bli så att man hamnar hemma vid köksbordet under sina arbetsdagar. Där sitter man dagarna i ända och köket, samt det egna hemmet, blir liksom det enda man ser. I början kan det visserligen fungera som en bra lösning. Ganska skönt att ha nära till allt hemma samtidigt som man ändå är på jobbet. 

Till slut kan det dock bli ganska så trist. Resten av familjen åker iväg till skola, jobb och förskola på morgonen, medans du får sitta kvar ensam hemma. Ibland kan det ju faktiskt vara ganska så skönt att få se någonting annat och sitta någon annanstans och göra sitt jobb. 

Då kan man som tur är sätta sig på ett kontorshotell i Stockholm. Där kan man antingen arbeta ensam på kontor eller i ett landskap tillsammans med andra företagare. Vissa kanske jobbar med precis samma sak som du själv gör, medans andra har helt andra typer av verksamheter. 

 

kontorshotell stockholm

 

Ensamt som egenföretagare

Det blir liksom lite roligare att arbeta tillsammans med andra, även om man inte har samma typ av uppgifter eller jobb. Man får lämna hemmet varje dag eller de dagar i veckan som man känner att man behöver lite ombyte. 

Vem som helst kan hyra in sig på ett kontorshotell och man betalar för den tiden som man själv behöver. Kanske gäller det på heltid för en del medans det räcker gott med några dagar i veckan eller månaden för andra. Oavsett så är alla – även ofta husdjur – lika välkomna på kontorshotell i Stockholm. 

Även om man har skapat sig en egen verksamhet där man är den enda som arbetar, kan det ibland kännas tråkigt och ensamt. Då är ju faktiskt ett kontorshotell en alldeles utmärkt idé. Kolla i just din stad om detta är något som erbjuds, och prova på du också.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning