Botox i Östermalm höjer självförtroendet

22 augusti 2021 jonas olsson

När du går på gator och torg på Östermalm i Stockholm ska du göra det med ett självförtroende värt namnet. Du ska kunna gå rakryggad och känna dig trygg i vem du är och hur du ser ut. Du ska inte behöva känna ångest när du stannar till ett ögonblick och möter din egen spegelbild i ett skyltfönster. Du ska inte behöva känna att åren springer iväg och att den ena rynkan efter den andra i ansiktet dränerar ditt självförtroende. 

Om det nu ändå är så kanske du skulle prova lite Botox i Östermalm. Det känns ju som en nära och bra lösning om det nu är rynkorna som får dig att må dåligt. För rynkorna behöver nämligen inte vara ett problem. Inte om du, och botoxbehandlingen, får bestämma. Om du, botox och de som arbetar med botox får bestämma så kommer du inte ha några rynkor alls. Det är nämligen både syftet och effekten av botoxbehandling. 

 

 

Så många gånger behöver du upprepa behandlingen

Det hade varit fantastiskt om botox vore en permanent lösning på rynkor. Om du hade kunnat behandla med botox en gång, och därefter vara förskonad mot rynkor resten av livet. Nästan som en vaccination mot visuell ålderdom. Nja, riktigt så fantastiskt fungerar det inte. Botox är en bra metod, men den behöver dock upprepas om du vill ha kvar effekten under flera år. Ungefär två till tre gånger per år behöver du injicera lite botox i ansiktet på nytt. 

Å andra sidan kan det väl vara värt det om du får möjligheten att känna dig evigt ung? Det är betydligt enklare att behandla med botox än att söka upp ungdomens källa och dricka en klunk ur vatten som antagligen inte ens finns. Och du behöver aldrig låta självförtroendet vackla igen när du speglar dig i skyltfönsterna på Östermalm i Stockholm.

Fler nyheter

09 februari 2023

Brunnsborrning